Ziekmeldingen

Is uw zoon of dochter ziek, dan kunt u dit, bij voorkeur via de mail: csa@kitsprimair.nl, doorgeven. Vermeld dan de naam, groep èn school van uw kind. Vanaf 07.30 kunt u ook telefonisch uw kind ziekmelden. Ook hier geldt dat u gewoon het nummer van de school kunt bellen. U krijgt dan iemand van de Centrale Schooladministratie (CSA) aan de lijn. Maakt uw kind gebruik van onze opvang, meld hem/haar daar dan ook ziek. 

Via Narrow Casting, een tv scherm waarop wij informatie delen, brengen wij leerkrachten op de hoogte van de ziekmelding. In bijzondere gevallen stuurt de centrale administratie een e-mail naar de leerkracht met nadere informatie

Bereikbaarheid

De Centrale Schooladministratie is gevestigd aan de Hofstraat 18 te Beilen. Hier komen alle telefoonlijnen van alle scholen van Kits Primair binnen.  U kunt met uw vraag dus gewoon het nummer van de school bellen. De centrale administratie neemt uw boodschap aan en kan u eventueel doorverbinden met de leerkracht. U begrijpt dat doorverbinden onder lestijd alleen in zéér dringende gevallen kan worden gedaan.

Mocht uw vraag niet direct beantwoord kunnen worden, dan maken wij een terugbel notitie, zodat de leerkracht of de directie u op een later tijdstip terug kan bellen.

Call Now Button